Kulturaravsakademins julbrev 2019

Nyhet: 2019-12-16

2019 går snart mot sitt slut och vi står inför ett nytt decennium med nya utmaningar.
Men innan vi går in i 20-talet vill Kulturarvsakademin med detta årsbrev blicka tillbaks på 2019 års aktiviteter och summera vad som hände det här året. Vi har genomfört en rad olika aktiviteter och vi vill med detta lilla brev också tacka alla er som deltagit i seminarier, workshops och konferenser antingen det varit som presentatörer, utställare eller medverkande.
Ni bidrar alla till ett viktigt utvecklingsarbete kring kulturarvsfrågor och vi önskar er varmt välkomna till kommande aktiviteter under 2020!

God jul och gott nytt år!
   Anita Synnestved & Monica Gustafsson för Kulturarvsakademin, Centrum för kritiska kulturarvsstudier

Länk: Fullständiga julbrevet från Kulturarvsakademin 2019