Ny bok om kulturarv och hälsa - call for papers ute

Nyhet: 2020-06-15

Som ett resultat av sessionen “Women writing about mental health – a cultural heritage”, del av CCHS' symposium “Critical Heritage Studies: Current Discourses and Global Challenges” som hölls i november 2019 planeras nu för en bok i serien Narratives and Mental Health som ges ut av Brill Academic Publishers. Editörer för serien är Elisabeth Punzi (CCHS, GU), Cornelia Wächter, Christoph Singer och Jarmila Mildorf.

Redakörer för boken The Heritage Heritage of Psychiatry and its Literary Transformations  är Katrin Röder (Associate professor of British Literature and Culture at the University of Potsdam and Humboldt-Universität zu Berlin) och Cornelia Wächter, Assistant Professor of British Cultural Studies at the Ruhr University Bochum.

Till CfP: Essay Collection for the Book Series Narratives and Mental Health

Abstract deadline (500-600 words) 1 September 2020.