Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Ny bok om kulturarv och Antropocen

  [2020-08-11] CCHS-kollegorna Anna Bohlin och Rodney Harrison har båda med bidrag i den nya open access-publikationen Deterritorializing the Future: Heritage in, of and after the Anthropocene.

 • Ny bok om kulturarv och hälsa - call for papers ute

  [2020-06-15] Editerad bok med titeln "The Heritage of Psychiatry and its Literary Transformations" resultat av CCHS-symposium. Boken kommer att ingå i en ny bokserie som heter Narratives and Mental Health, publicerad av Brill Academic Publishers.

 • Dennis Axelsson ny ledamot i styrgruppen för Centrum för kritiska kulturarvsstudier

  [2020-06-09] Den 16 april 2020 fattade rektor vid Göteborgs universitet beslut om att utse Dennis Axelsson som ny extern ledamot i styrgruppen för Centrum för kritiska kulturarvsstudier (CCHS).

 • AW online: Varför skämtar vi om corona?

  [2020-04-29] Se och hör samtal mellan Elisabeth Punzi och Ola Sigurdson, och Mattias Hagberg. AW med forskare, ett evenemang arrangerat av Samhällsvetenskapliga fakultet Forskare från olika ämnesdiscipliner samtalar om aktuella frågor i den offentliga debatten. Ett samarbete med Folkuniversitetet.

 • Kulturarv i Antarktis blir virtuell modell

  [2020-04-15] Två forskare från Göteborgs universitet är nyss hemkomna från en polarexpedition i Antarktis. Där har de dokumenterat en bevarad forskningsstation från en svensk expedition som ägde rum för över 100 år sedan. Nu är arbetet i full gång med att skapa en VR-modell av stationen.

Fler nyheter

Kalender

Till kalendern

Sidansvarig: Jenny Högström Berntson|Sidan uppdaterades: 2016-05-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?