Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Nya lokaler för Centrum för kritiska kulturarvsstudier

  [2017-09-12] Centrum för kritiska kulturarvsstudier (CCHS) har flytta in i nya lokaler på Eklandagatan 86 i samband med flytten av institutionen för Historiska studier under bygget av Humanisten.

 • Ny klusterledare för kulturarv och hälsa

  [2017-09-12] Större fokus på relationen mellan kulturarv och hälsa. Mindre fokus på standardiserade behandlingsmetoder vid psykisk ohälsa. Det är två saker som efterfrågas av Elisabeth Punzi, ny ledare i CCHS:s forskningskluster Heritage and Wellbeing.

 • Återbruk och cirkulerande kulturarv i Almedalen

  [2017-06-28] I en cirkulär ekonomi kan avfall gå från börda till resurs. Det säger Staffan Appelgren, socialantropolog vid Göteborgs universitet, som medverkar i forskningsprojektet ¿Re:heritage¿ och deltar i ett seminarium om möbler, inredning och hållbart återbruk i Almedalen den 6 juli.

 • UGOT Challenges till Almedalen

  [2017-06-07] Göteborgs universitet har fokus på de globala samhällsutmaningarna vid årets Almedalsvecka.

 • Samtal om dans

  [2017-05-18] Astrid von Rosen, CCHS/Arkivkluster, deltog i en diskussion om dans och arkivering/digitalisering i samband med Atalantes 30-års jubileum.

Fler nyheter

Sidansvarig: Jenny Högström Berntson|Sidan uppdaterades: 2016-05-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://criticalheritagestudies.gu.se/svenska/aktuellt/
Utskriftsdatum: 2017-09-21