Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nyheter

 • Nya lokaler för Centrum för kritiska kulturarvsstudier

  [2017-09-12] Centrum för kritiska kulturarvsstudier (CCHS) har flytta in i nya lokaler på Eklandagatan 86 i samband med flytten av institutionen för Historiska studier under bygget av Humanisten.

 • Ny klusterledare för kulturarv och hälsa

  [2017-09-12] Större fokus på relationen mellan kulturarv och hälsa. Mindre fokus på standardiserade behandlingsmetoder vid psykisk ohälsa. Det är två saker som efterfrågas av Elisabeth Punzi, ny ledare i CCHS:s forskningskluster Heritage and Wellbeing.

 • Återbruk och cirkulerande kulturarv i Almedalen

  [2017-06-28] I en cirkulär ekonomi kan avfall gå från börda till resurs. Det säger Staffan Appelgren, socialantropolog vid Göteborgs universitet, som medverkar i forskningsprojektet ¿Re:heritage¿ och deltar i ett seminarium om möbler, inredning och hållbart återbruk i Almedalen den 6 juli.

 • UGOT Challenges till Almedalen

  [2017-06-07] Göteborgs universitet har fokus på de globala samhällsutmaningarna vid årets Almedalsvecka.

 • Samtal om dans

  [2017-05-18] Astrid von Rosen, CCHS/Arkivkluster, deltog i en diskussion om dans och arkivering/digitalisering i samband med Atalantes 30-års jubileum.

Fler nyheter

Sidansvarig: Jenny Högström Berntson|Sidan uppdaterades: 2016-05-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?